Majakka.fi
Kirjautuminen

Tervetuloa Majakka -palveluun!

MajakkaTM on sähköinen palvelukanava taloyhtiön asukkaille ja hallitukselle. Palvelu on käytössäsi 24/7. Sen tehtävä on tehdä asumisen arjesta helpompaa ja entistä viihtyisämpää.

Majakka on kotisi kotisivu, jossa hoidat kätevästi päivittäisiä asumiseen liittyviä asioita. Palvelun kautta saat ajankohtaista tietoa yhtiösi asioista sekä sähköisen palvelukanavan suoraan isännöitsijän työpöydälle.

Palvelussa voit tilata taloyhtiötäsi koskevia asiakirjoja sekä lähettää asuntoasi tai taloyhtiötäsi koskevia viestejä isännöintiin. Samasta paikasta löydät myös harvemmin tarvittavat palvelut kuten muuttoilmoituksen ja isännöitsijäntodistuksen. Palvelussa saat myös ajantasaista tietoa siitä, mitä taloyhtiössäsi tapahtuu ja löydät kaikki tarvittavat yhteystiedot.

REKISTERÖITYMINEN

Valitse ensin postitoimipaikka eli kaupunki ja anna taloyhtiösi nimi tai katusoite ja klikkaa ´Jatka´. Näkyviin tulee listaus hakuasi vastaavista taloyhtiöistä. Valitse oma taloyhtiösi klikkaamalla sen nimeä, niin pääset taloyhtiön omille sivuille. Luo käyttäjätunnus itsellesi syöttämällä kenttiin sitten nimesi, sähköpostiosoite ja salasana. Yksittäisen taloyhtiön omilla sivuilla ei taloyhtiöhakua tarvitse tehdä. Riittää, että luot käyttäjätunnuksen.

ASIOINTI

Tässä osiossa voit tilata asiakirjoja ja maksaa niitä, tulostaa muita yleishyödyllisiä lomakkeita, tehdä vuorovarauksia ja lakisääteisiä ilmoituksia.

Osion kautta voit hoitaa juoksevia asioitasi sähköisesti isännöitsijäntoimiston kanssa silloin kun sinulle itsellesi sopii. Voit tehdä esim. vika- tai remontti-ilmoituksen ja tarkistaa varaustilanteen (esim. sauna, pesutupa tai autopaikat). Täältä löydät myös yhtiökokousten kaikille julkiset pöytäkirjat, jos niitä on julkaistuna.

HALLITUS

Taloyhtiön hallituksen jäsenille Asiointi -osio sisältää myös taloyhtiötä koskevan keskeisen hallinnollisen, taloudellisen ja teknisen dokumentaation sekä tärkeitä yhteystietoja.

OMA TALOYHTIÖ

Oma taloyhtiö -osioon on koottuna taloyhtiösi esittely ja kiinteistön tiedot, jokapäiväiseen asumiseen liittyvää taloyhtiön omaa ohjeistoa, isännöitsijän ja taloyhtiön tiedotteet sekä muuta hyödyllistä asumiseen, kunnossapitoon, remontointiin ja vastaaviin liittyvää.
Osiosta löydät mm. taloyhtiösi yhteystiedot ja muut tiedot aina ajantasaisina sekä ajankohtaista tietoa taloyhtiösi asioista ja yleensä asumisesta. Täällä julkaistaan myös tarvittaessa isännöitsijän ja hallituksen tiedotusluonteiset asiat.

Lisäksi osiossa keskustelupalsta, jossa voit osallistua keskusteluun ja vaikuttaa. Osio on tarkoitettu asukkaiden väliseen vapaamuotoiseen tutustumiseen ja ideointiin. Jos olet kiinnostunut vaikkapa järjestämään taloyhtiössä kirpputorin tai talkoot, tämä on hyvä paikka niiden alkuun saattamiselle. Keskustelut on rajoitettu näkymään vain tunnistautuneille käyttäjille.

PALVELUT

Tässä osiossa on esiteltynä Realia Isännöinnin kattava lisäpalveluvalikoima, joka sisältää hyödyllisiä ja jokaiselle taloyhtiölle lakisääteisiä palveluja. Isännöinnin lisäpalveluihin voit tutustua myös osoitteessa http://www.realiaisannointi.fi/hyva-isannointi-tarjoaa-asiakkailleen-enemman

OMA PROFIILI JA TUNNISTAUTUMINEN

Tietojen täyttäminen omaan profiiliin nopeuttaa asiointia. Jatkossa, kun teet palvelussa esimerkiksi remontti-ilmoituksen, sinun ei erikseen tarvitse täyttää perustietoja, kuten osoitetta ja puhelinnumeroa, kun olet ne kertaalleen profiilissasi tallentanut.

Saadaksesi Majakan kaikki palvelut ja edut käyttöösi, suosittelemme että varmennat henkilöllisyytesi tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla. Se on nopea ja helppo toimenpide jonka teet omilla pankkitunnuksillasi, ja tarvitsee tehdä vain kerran. Tunnistautuminen ei maksa mitään.

TIETOTURVA JA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Tutustu Realia Isännöinti Oy:n asiakkaiden henkilötietojen tietosuojaselosteeseen Realia Isännöinnin verkkosivuilla >

Taloyhtiötä koskevat tietosuojaselosteet löytyvät Majakka-palvelusta tai oman taloyhtiösi isännöitsijältä.

TIETOA PALVELUSTA

MajakkaTM on Realia Isännöinti Oy:n palvelu, joka on ilmaiseksi käytössä kaikissa Realian isännöimissä taloyhtiöissä. Suuri osa sivuston sisällöstä tulee isännöinnin tuotannollisista järjestelmistä. Tämä tarkoittaa sitä, että sivuston tiedot ovat automaattisesti ajan tasalla. Myös erilaiset palvelut, joita sivusto tarjoaa - viestit, ilmoitukset, varaukset - on kytketty suoraan isännöinnin omiin järjestelmiin.Taloyhtiötä koskevan tiedon omistaa taloyhtiö, Realia Isännöinti on rekistereiden osalta rekisterin käsittelijä.

×

OMAREALIA KORVAA MAJAKKA -PALVELUN

OmaRealia on Realia Isännöinnin uusi sähköinen palvelukanava asumisen asioiden hoitoon taloyhtiön hallituksen jäsenille, osakkaille ja asukkaille.
OmaRealia korvaa Majakka-palvelun tämän vuoden aikana ja sähköinen asiointi tulee hoitaa tämän jälkeen OmaRealia-palvelussa.

Henkilöasiakkaille OmaRealian palvelut ovat jo käytettävissä ja voitte kätevästi hoitaa asumiseen liittyviä asioita sitä kautta.
Yritysasiakkaana asiointi ei vielä toistaiseksi ole mahdollista, mutta teitä palvelee vielä Majakka-palvelu.

OmaRealia-palvelua kehitetään jatkuvasti. OmaRealia-palvelussa hoidat kätevästi esim. erilaiset tilaukset, ilmoitukset ja varaukset silloin kun sinulle parhaiten sopii.
Rekisteröidy OmaRealia-palveluun tai lue lisää